Ik zat op d’Ampte (Chris)

Chris Keizer - Hoofd projectontwikkeling

Door te blijven leren en jezelf te ontwikkelen, kom je verder in hetgeen je wilt bereiken

– CHRIS KEIZER | HOOFD PROJECTONTWIKKELING BIJ SCHOLTENS PROJECTEN

De bouw heeft mij van kinds af aan geïnteresseerd. Als klein jochie wilde ik altijd timmerman worden. Door de jaren heen zijn mijn interesses echter steeds meer opgeschoven richting de ontwikkeling van vastgoed.

Vanaf de Wingerd in Zwaag kreeg ik het advies mavo mee. Ik kon kiezen voor een meer theoretische leerweg of een meer praktische leerweg. Ik koos voor dat laatste en begon wat toen nog de KTS was. De Katholieke Technische School.

Een jaar later ging dat over in wat nu nog steeds d’Ampte is. Ik heb daar de richting Bouwkunde gedaan. Na het D’Ampte ben ik naar de MBO gegaan in Hoorn waar ik eveneens de richting Bouwkunde ben gaan doen. Dat was een opleiding van vier jaar waarna ik vervolgens het HBO ben gaan doen in drie jaar met als richting Bouwmanagement en Vastgoed in Alkmaar en Haarlem.

Door te kiezen voor deze leerweg heb ik een praktische en pragmatische manier van denken ontwikkeld wat met hetgeen ik nu doe goed aansluit op de praktijk. Na mijn studie aan de HBO ben ik in 2007 gaan werken en ben ik terecht gekomen bij Scholtens Projecten BV, toen nog gevestigd in Andijk. De Scholtens Groep bestaat uit verschillende divisies waarbij Scholtens Bouw Wognum en Scholtens Projecten BV de twee grootste bedrijfsonderdelen zijn. De Scholtens Groep ontwikkelt en bouwt voornamelijk in de kop van Noord Holland, maar hebben ook posities (gehad) in de provincies Utrecht en Zuid Holland.

Daar ben ik begonnen als assistent projectmanager. We werkten en werken nog steeds in teams van twee. Een projectmanager en een junior, zodat de junior van de projectmanager kan leren, ervaring kan opdoen en steeds meer zelf in de praktijk kan brengen zonder de hulp van de projectmanager. Door de jaren heen ben ik uitgegroeid tot zelfstandig projectmanager en inmiddels vier jaar hoofd van een afdeling van acht. Mijn succesfactoren zijn o.a. geweest; loyaliteit, gedrevenheid, nieuwsgierigheid, nederigheid en vasthoudendheid. Door te blijven leren, jezelf te ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak, nieuwe kennis en ervaring op te doen kom je verder in hetgeen je wilt bereiken.

Dat heeft mij gemaakt en gevormd, waardoor ik onder andere projecten als 83 appartementen Kaap Hoorn (transformatie), 212 appartementen in de Toren van Hoorn en momenteel 420 woningen in de Rozenbuurt in Zwaag mag ontwikkelen. Samen met een mooi team ontwikkelen we huizen en appartementen waar we zelf in zouden willen wonen en waar we met trots nog vele jaren langs zullen rijden.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?