Nieuwe leerlingen

Kies jij voor d'Ampte?

Nog even, dan ga je van groep 8 naar de grote school. Misschien heb je al gekozen welke school het wordt. Misschien moet je nog kiezen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over d’Ampte.

Wil je alvast de sfeer proeven? Lees dan het d’Ampte magazine via de knop hieronder of bekijk de video waarin we je alvast de school laten zien. Zo ontdek je of d’Ampte een school is die bij jou past. 

Heb jij je keuze voor volgend schooljaar al gemaakt en kies je voor d’Ampte? Dan vind je hier onze aanmeldformulieren.

Video afspelen

Belangrijke data

Pak je agenda er maar bij, want dit zijn de momenten waarop je kennis kan maken met Tabor College d’Ampte

 • Woensdag 15 november, 15.00 – 16.30 uur: Doe-middag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. Inschrijving is gesloten.
 • Woensdag 13 december, 15.00 – 16.30 uur: Doe-middag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. Inschrijving is gesloten. 
 • Dinsdag 30 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!
 • Woensdag 31 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!

Voor het Open Huis hoef je je niet aan te melden, voor de lesmiddagen wel. Verdere informatie over het inschrijven voor de lesmiddagen volgt binnenkort. Zien we je snel bij ons op school?

Rondleiding

Heb jij ons Open Huis gemist, of wil je graag nog een keer in alle rust bij ons op school komen kijken? Meld je dan aan voor een rondleiding met één van onze teamcoaches.

We geven de rondleidingen in kleine groepjes. Je bent dan met maximaal 5 andere leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Dat geeft je meteen de mogelijkheid om al je vragen te stellen. 

Klik op de knop hieronder om te zien wanneer de rondleidingen zijn én om je direct aan te melden.

Daarom kies je voor d'Ampte

iPad als hulpmiddel

Iedere d’Ampte leerling heeft een iPad. Je vindt via de iPad altijd alles wat je voor school nodig hebt terug: je huiswerk, je rooster, je toetsen, je lesmateriaal en je cijfers. Voor een aantal vakken staat het lesmateriaal op de iPad, maar bij sommige vakken heb je nog wel ‘gewone’ boeken. Los van het lesmateriaal wordt bij alle vakken gebruikgemaakt van de iPad in de les. Bijvoorbeeld voor het maken van opdrachten, het bekijken van filmpjes, het zoeken naar informatie, het gebruik van vak-apps en werkvormen als een quiz en brainstormen.

Ontdek onze routes

In leerjaar 1 en 2 (onderbouw) krijg je algemene én praktische, beroepsgerichte vakken. Alle leerlingen krijgen Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, biologie, lichamelijke opvoeding, Kracht In Controle (KIC), Mens & Maatschappij (MM), Kunst, Vormgeven & Media (KVM), nask en techniek. In de brugklas kun je, afhankelijk van je advies, kiezen voor een route:

Brede route

Video afspelen

Gezondheidszorg & Welzijn

Video afspelen

Sport & Gezondheid

Video afspelen

Techniek & ondernemen

Video afspelen

Wordt d'Ampte jouw school?

Voor de brugklas geldt een aanmeldweek van 25 maart t/m 1 april 2024, in die periode kun je jouw aanmeldformulier bij ons inleveren. Wil je instromen in het huidige schooljaar, of een hogere klas? Dan is de aanmeldweek niet van toepassing.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?