Nieuwe leerlingen

Kies jij voor d'Ampte?

Nog even, dan ga je van groep 8 naar de middelbare school. Misschien heb je al gekozen welke school het wordt. Misschien moet je nog kiezen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over Tabor College locatie d’Ampte.

Wil je alvast de sfeer proeven? Lees dan hieronder het d’Ampte magazine of bekijk de video waarin we je alvast de school laten zien. 

Zo ontdek je of d’Ampte misschien een school is die bij jou past.

Video afspelen

Belangrijke data

Pak je agenda er maar bij, want dit zijn de momenten waarop je kennis kan maken met Tabor College d’Ampte

 • Woensdag 15 november, 15.30 – 16.30 uur: Lesmiddag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. 
 • Woensdag 13 december, 15.30 – 16.30 uur: Lesmiddag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. 
 • Dinsdag 30 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!
 • Woensdag 31 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!

 

Voor het Open Huis hoef je je niet aan te melden, voor de lesmiddagen wel. Verdere informatie over het inschrijven voor de lesmiddagen volgt binnenkort. Zien we je snel bij ons op school?

Daarom kies je voor d'Ampte

iPad als hulpmiddel

Iedere d’Ampte leerling heeft een iPad. Je vindt via de iPad altijd alles wat je voor school nodig hebt terug: je huiswerk, je rooster, je toetsen, je lesmateriaal en je cijfers. Voor een aantal vakken staat het lesmateriaal op de iPad, maar bij sommige vakken heb je nog wel ‘gewone’ boeken. Los van het lesmateriaal wordt bij alle vakken gebruikgemaakt van de iPad in de les. Bijvoorbeeld voor het maken van opdrachten, het bekijken van filmpjes, het zoeken naar informatie, het gebruik van vak-apps en werkvormen als een quiz en brainstormen.

Meld je aan

Is d’Ampte de school die bij je past? Klik dan hier om je aan te melden voor het nieuwe schooljaar. Wil je je aanmelden voor het huidige schooljaar? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer 0229-284151 of door een e-mail te sturen naar da-aanmelden@tabor.nl

Vragen?

Ben je benieuwd naar onze school? Kijk rond op deze website en ontdek wat d’Ampte jou te bieden heeft. Als je persoonlijke vragen hebt, bel ons op 0229-284151 of mail ons via dampte@tabor.nl.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?