Nieuwe leerlingen

Kies jij voor d'Ampte?

Wil je de sfeer van onze school proeven? Lees dan het d’Ampte magazine of bekijk de video waarin we je alvast de school laten zien. Zo ontdek je of d’Ampte een school is die bij jou past. 

De centrale aanmeldweek voor de brugklas is inmiddels voorbij, maar je kan je nog wel aanmelden om in te stromen in een hoger leerjaar. 

Video afspelen

Belangrijke data

Pak je agenda er maar bij, want dit zijn de momenten waarop je kennis kan maken met Tabor College d’Ampte

 • Woensdag 15 november, 15.00 – 16.30 uur: Doe-middag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. Inschrijving is gesloten.
 • Woensdag 13 december, 15.00 – 16.30 uur: Doe-middag
  Volg alvast verschillende korte lesjes. Inschrijving is gesloten. 
 • Dinsdag 30 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!
 • Woensdag 31 januari, 18.30 – 20.30 uur: Open Huis
  Kom langs op ons Open Huis en ontdek de school!

Voor het Open Huis hoef je je niet aan te melden, voor de lesmiddagen wel. Verdere informatie over het inschrijven voor de lesmiddagen volgt binnenkort. Zien we je snel bij ons op school?

Video afspelen

Heb jij ons Open Huis gemist?

Met de aftermovie is het nét alsof je (weer) bij het Open Huis bent!

Neem een kijkje in het theater bij de voorstelling van onze leerlingen, loop een rondje over de techniekpleinen en stap op de VR-heftruck. Ben je meer benieuwd naar wat er bij Zorg & Welzijn te doen is? Wat de KIC-lessen inhouden? Of hoe onze gymzalen eruitzien? Ook dat lieten we allemaal zien tijdens het Open Huis.

Bij de uitgang kregen alle kinderen een d’Ampte Duit, waar ze iets moois voor konden uitkiezen. Net als in onze échte Duitenwinkel! 

Daarom kies je voor d'Ampte

iPad als hulpmiddel

Iedere d’Ampte leerling heeft een iPad. Je vindt via de iPad altijd alles wat je voor school nodig hebt terug: je huiswerk, je rooster, je toetsen, je lesmateriaal en je cijfers. Voor een aantal vakken staat het lesmateriaal op de iPad, maar bij sommige vakken heb je nog wel ‘gewone’ boeken. Los van het lesmateriaal wordt bij alle vakken gebruikgemaakt van de iPad in de les. Bijvoorbeeld voor het maken van opdrachten, het bekijken van filmpjes, het zoeken naar informatie, het gebruik van vak-apps en werkvormen als een quiz en brainstormen.

Ontdek onze routes

In leerjaar 1 en 2 (onderbouw) krijg je algemene én praktische, beroepsgerichte vakken. Alle leerlingen krijgen Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, biologie, lichamelijke opvoeding, Kracht In Controle (KIC), Mens & Maatschappij (MM), Kunst, Vormgeven & Media (KVM), nask en techniek. In de brugklas kun je, afhankelijk van je advies, kiezen voor een route:

Brede route

Video afspelen

Gezondheidszorg & Welzijn

Video afspelen

Sport & Gezondheid

Video afspelen

Techniek & ondernemen

Video afspelen

Wordt d'Ampte jouw school?

De centrale aanmeldweek voor de brugklas is voorbij. Wil je instromen in het huidige schooljaar, of een hogere klas? Dan vind je via de knop hieronder alle informatie om je aan te melden voor d’Ampte.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?