Werken bij ons

Werken op d'Ampte

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Op Tabor College d’Ampte werk je in een grote, maar hechte groep collega’s. We beginnen iedere dag met een gezamenlijke dagstart van 20 minuten. 

Dit is een voorbespreking met je team, waarin je de dag bespreekt voordat de lessen beginnen. Er hangt een prettige en collegiale sfeer op school, waarin nieuwe collega’s zich al snel op hun plek voelen. Als je op d’Ampte komt werken, word je onderdeel van het team – en dat voel je aan alles. Samen zorgen we voor goed onderwijs voor onze leerlingen, in welke vorm dan ook.

Persoonlijke begeleiding

Nieuwe docenten kunnen bij Tabor d’Ampte rekenen op intensieve begeleiding. Zo heb je gedurende je eerste schooljaar op d’Ampte een eigen docentcoach en volg je een aantal nuttige trainingen bij onze eigen d’Ampte Academie, bijvoorbeeld over Handig Gedrag. 

Voor de start van het schooljaar zijn er twee introductiebijeenkomsten waarin je de school en andere nieuwe docenten leert kennen. Gedurende het schooljaar volgen nog een aantal bijeenkomsten voor nieuwe docenten, waarin je ervaringen en tips kunt uitwisselen met elkaar en met de schoolleiding.  

d'Ampte Academie

d’Ampte Academie wil de kwaliteit van het onderwijs verbeteren door de professionalisering van de medewerkers van d’Ampte te bevorderen. De trainers verzorgen pedagogische en didactische trainingen om docenten te ondersteunen bij hun ontwikkeling. 

Daarnaast coachen de trainers docenten op individuele basis. Op deze wijze leren docenten van elkaar in hun eigen omgeving; dit is een effectieve wijze van leren en het kan worden afgestemd op de specifieke leerbehoeften van de school.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil, afdeling P&O via vacatures@tabor.nl of 0229 – 283 554. 

Laatste vacatures

Open sollicitatie

Als er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij staat, kun je ons altijd een open sollicitatie sturen met daarin je motivatie en cv.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?