Werken bij ons

Werken op d'Ampte

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Op Tabor College d’Ampte werk je in een grote, maar hechte groep collega’s. We beginnen iedere dag met een gezamenlijke dagstart van 20 minuten. 

Dit is een voorbespreking met je team, waarin je de dag bespreekt voordat de lessen beginnen. Er hangt een prettige en collegiale sfeer op school, waarin nieuwe collega’s zich al snel op hun plek voelen. Als je op d’Ampte komt werken, word je onderdeel van het team – en dat voel je aan alles. Samen zorgen we voor goed onderwijs voor onze leerlingen, in welke vorm dan ook.

Persoonlijke begeleiding

Nieuwe docenten kunnen bij Tabor d’Ampte rekenen op intensieve begeleiding. Zo heb je gedurende je eerste schooljaar op d’Ampte een eigen docentcoach en volg je een aantal nuttige trainingen bij onze eigen d’Ampte Academie, bijvoorbeeld over Handig Gedrag. 

Voor de start van het schooljaar zijn er twee introductiebijeenkomsten waarin je de school en andere nieuwe docenten leert kennen. Gedurende het schooljaar volgen nog een aantal bijeenkomsten voor nieuwe docenten, waarin je ervaringen en tips kunt uitwisselen met elkaar en met de schoolleiding.  

d'Ampte Academie

d’Ampte Academie verbetert de kwaliteit van het onderwijs door de professionalisering van de medewerkers van d’Ampte te bevorderen. De trainers verzorgen pedagogische en didactische trainingen om docenten te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Daarnaast coachen de trainers docenten op individuele basis. Zo leren docenten van elkaar in hun eigen omgeving; dit is een effectieve manier van leren en het kan worden afgestemd op de specifieke leerbehoeften van de school.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil (P&O) via vacatures@tabor.nl of 06 – 23 30 97 11.

Stappen in het Onderwijs

Heb je nog geen bevoegdheid, maar wel de ambitie om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Of ben je al leraar en wil je je graag ontwikkelen? Stappen in het Onderwijs helpt je met het waarmaken van jouw ambitie in het onderwijs. 

Klaar voor de eerste stap? Stappen in het Onderwijs heeft alle belangrijke informatie verzameld en organiseert verschillende bijeenkomsten. Ervaringsdeskundigen delen hun verhaal en je krijgt informatie over de verschillende routes naar het leraarschap, de oriëntatiemogelijkheden en diverse praktische zaken.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier. 

Kom jij werken bij Tabor?

Bij het Tabor College vinden we het belangrijk om respectvol samen te werken om zo te blijven leren en ontwikkelen en van en met elkaar te leren. Past dat bij jou?

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Solliciteer direct

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?