Ik zat ook op d’Ampte (Maarten)

Maarten Spaander - Melkveehouder

Klaar voor de toekomst!

– MAARTEN SPAANDER - MELKVEEHOUDER

Hallo, ik ben Maarten Spaander, 25 jaar, en ik kom uit Berkhout. Van kleins af aan wist ik al dat ik veehouder wilde worden. Toen ik op het d’Ampte een vakkenrichting moest kiezen, heb ik gekozen voor multitechniek breed; elektro- en metaal techniek. Dit heb ik gekozen om later in de praktijk meer technische kennis te hebben van de dingen op het bedrijf. 

Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, want met de installatie en het werken met de gloednieuwe melkrobots, komt deze kennis goed van pas. Na mijn opleiding op het d’Ampte heb ik nog vier jaar een agrarische opleiding gevolgd op het Clusius College. 

Hierna ben ik thuis in het bedrijf mee gaan werken en de planning is om het in de recente toekomst volledig over te nemen. We zijn nu druk aan het ontwikkelen om alles klaar te maken voor de toekomst!

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?