Ik zat ook op d’Ampte (Wiardi)

Wiardi Koopmeiners - Freelance kapper

Ik wilde meer dan in een kapsalon staan

– WIARDI KOOPMEINERS | FREELANCE KAPPER

Als kind was ik altijd heel druk bezig met haren. Toen ik op d’Ampte zat was voor mij de keuze welke richting ik op zou gaan daarom heel makkelijk. Ik volgde in de het 3de en 4de leerjaar de richting uiterlijke verzorging, wat ik superleuk vond!

Daarna ben ik de kappersopleiding gaan volgen op het MBO en heb ik vier jaar in een kapsalon gewerkt.

Ik wist altijd al dat ik meer wilde dan in een kapsalon te staan en meer fashion werk wilde doen. Ik heb daarom de keuze gemaakt om als freelancer te starten, zodat ik bijvoorbeeld ook fotoshoots kan doen.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?