Kennisbank

Extra aanbod: Creatief

Een belangrijk speerpunt van d’Ampte is creatief en dat zie je eigenlijk al meteen zodra je de school binnenkomt. In de etalages zie je de werkstukken die leerlingen maken, maar kijk ook eens in de aula. Dan kom je terecht in het d’Ampte Theater. Leerlingen van drama en de leerroute Media & Theater geven hier voorstellingen. In de lessen kunstzinnige vormgeving en media werken leerlingen met veel verschillende materialen en ontwerpen dat het een lieve lust is.

Dit geldt ook voor de kleurrijke leerroute Vormgeving & Ontwerp. Hier combineren we techniek en vormgeven. Je leert ontwerpen en vormgeven met moderne apparatuur, maar ook het handwerk komt volop aan bod. Creativiteit, organisatietalent en technisch inzicht komen je in deze leerroute goed van pas. Een geweldige leerroute voor jongens en meisjes die vormgeven in hun bloed hebben!

Voor leerlingen die de mavo route volgen, hebben we naast kunstzinnige vormgeving ook het keuzevak drama. Dat onze leerlingen dit goed kunnen blijkt wel uit de uitstekende examenresultaten voor het vak drama.

Daarnaast is er voor alle leerlingen Tabor X-Tra! Op de dinsdagmiddag, wanneer de meeste leerlingen van het Tabor College lesvrij zijn, kun je deelnemen aan bijvoorbeeld een DJ-cursus of theater. We hebben contacten met de echte professionals die je de fijne kneepjes kunnen bijbrengen.

Niet gevonden wat je zoekt?

Geeft deze pagina nog geen antwoord op je vraag? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Meer lezen...

Extra aanbod: Praktijkgericht

Meer weten over dit onderwerp? Lees verder...

Extra aanbod: Sportief

Meer weten over dit onderwerp? Lees verder...

Niet gevonden wat je zocht?

Geeft deze pagina nog geen antwoord op je vraag? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?